Vakantiehuis Kopen Spanje

Published Jan 21, 21
4 min read

Vakantiehuis Kopen Spanje

Genieten in Spanje begint bij MNM Costa Blanca! Makelaar in de regio Denia Javea en Moraira. Ons ervaren team biedt u een selectief opgebouwd aanbod van topobjecten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de regionale onroerend goed markt tussen Denia en Moraira, zijn wij in staat de allerbeste objecten op te sporen en U deze in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding te koop aan te bieden.

U kunt erop vertrouwen dat MNM Costa Blanca in iedere prijsklasse dat topobject heeft, waarvan U optimaal kunt gaan genieten! MNM Costa Blanca- uw gespecialiseerde makelaar in Denia, Javea en Moraira. Registreer u nu voor regelmatige updates van ons aanbod! .

Als u ervoor hebt gekozen om een huis te zoeken op een plek waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, zodat u op elk moment van het strand kunt genieten, dan raden wij u aan onze makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje te vertrouwen. Vanwege de unieke kenmerken is de Costa Blanca ten zuiden van Spanje het paradijs dat duizenden inwoners van Europa hebben gekozen om te verhuizen om te leven na hun pensionering of om lange vakantieperioden door te brengen.

Overwinteren In Spanje

Appartement Kopen SpanjeEmigreren Naar Spanje


De Costa Blanca Zuid biedt een breed scala aan stranden om uit te kiezen. Je hebt brede en uitgestrekte stranden met zacht en goudkleurig zand, ideaal om te ontspannen in de zon of om te baden in het gematigde water met je gezin. Je zult ook magische baaien vinden met transparante en kalme wateren (Guardamar del Segura).

Emigreren Naar SpanjeVakantiehuis Kopen Spanje

Kun je je deze zomer voorstellen om te snorkelen en de grote schoonheid van de oceaanbodem te ontdekken? Misschien geef je er de voorkeur aan om plezier te hebben op een waterskate of een tochtje met een kajak te maken (makelaar Costa Blanca). Deze zomer is het perfecte moment voor u om kennis te maken met onze makelaars Costa Blanca Zuid-Spanje en zij zullen u de voordelen van het leven in deze fantastische hoek van de Middellandse Zee laten zien.

We zullen goed luisteren naar uw behoeften met betrekking tot uw nieuwe huis. Op deze manier bieden wij u een zorgvuldig geselecteerde selectie van die huizen die van belang kunnen zijn. We hebben een breed scala aan eigenschappen van nieuwbouw en wederverkoop, in prachtige woonomgevingen of in zeer toeristische stedelijke centra.

Villa Kopen Spanje

Daarnaast zullen we u uitgebreid informeren over al die vragen die u erover stelt. We hebben een volledige kennis van de diensten die u zult vinden in de omgeving van het huis dat u interesseert. We zullen u uitgebreid informeren over de locatie van de dichtstbijzijnde winkelcentra, supermarkten, scholen, recreatieve voorzieningen, medische centra, afstand tot de luchthaven, het strand of de golfbaan, etc.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de taal, omdat we de belangrijkste Europese talen vloeiend beheersen. Wij plaatsen onszelf in uw plaats en begrijpen de zorg om een huis te kopen in een ander land dan het uwe. Daarom zullen wij u uitvoerig informeren over alle noodzakelijke procedures om een huis in Spanje te kopen.

Vakantiehuis Kopen SpanjeMakelaar Spanje

com Bezoek ons op onze kantoren op: · BENIJOFAR: Avda. Federico García Lorca 37 Benijófar (Alicante) ES: (0034) 966 712 440 VK: +44 (0) 2080 998997 · ORIHUELA COSTA: Niagara Street - Miraflores Building III - Lokaal 6 - huis kopen Spanje. 7 Playa Flamenca 03189 Orihuela Costa ES: (0034) 965 326 606 VK: +44 (0) 203 0048990 .

Rojales

Al lang hadden we de droom van een huisje/appartement aan een zonnig strand in Spanje (makelaar Spanje). Deze droom kreeg snel meer vorm toen we via een collega van ons in contact kwamen met Robert Openneer (directeur-eigenaar van RO Spain). Onze ervaring met RO Spain Real Estate zal ons altijd bijblijven. Dhr.

Na verschillende contacten met makelaars in Spanje, voelden we ons het beste bij Wim Van RO Spain. Na onze wensen duidelijk gemaakt te hebben was hij ervan overtuigd dat hij een geschikt appartement voor ons ging vinden. Guardamar del Segura. En dat is hem zeker gelukt! En toen werd de droom tastbaar… Na vele jaren denken, zoeken & dromen maar niet doen, trokken we onze stoute schoenen en hup de auto in naar de Second home beurs in Utrecht.

In 2017 hebben wij het idee opgevat om op zoek te gaan naar een appartement in Alicante centrum. Daarvoor hadden we wel een makelaar nodig die bekend is in die stad. Wij zijn Peter en Mariëtte en hebben een schitterend appartement gevonden in Villamartin, Costa Blanca Zuid. emigreren naar Spanje. Wij leerden Wim Borghmans van RO-Spain kennen op de Second Home Beurs te Gent.

Vakantiehuis Kopen Spanje

Huis aan de Costa

Navigation

Home

Latest Posts

Goedkoopste Reisbureau, Vindt ze hier

Published Mar 01, 21
5 min read

Goedkoopste Reisbureaus, Boek je hier

Published Feb 28, 21
6 min read

Appartement Kopen Spanje? Hier vind je het

Published Feb 26, 21
4 min read